avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare contract de munca

Buna ziua. Am hotarat sa procedez prin incetarea contractului de munca fara a intra in prenatal. As dori sa fac acest lucru la sfarsitul lunii mai 2025. Ce data ar trebui sa trec pe cerere pentru a nu se calcula la indemnizatie o luna incompleta? 30 mai sau 2 iunie? (1 iunie este duminica si este si zi libera legal). Multumesc pentru raspuns.
Ultima modificare: Marți, 29 Aprilie 2025
Neytiri5678, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:11, 29 Aprilie 2025
Puteti solicita incetarea c.i.m. cu 1 iunie, chiar daca este duminica si zi libera legal.
Ultima modificare: Marți, 29 Aprilie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere copil Arnisia Arnisia Buna ziua. Am si eu o mica dilema sunt in concediu de crestere copil din 30 mai 2011( pentru o perioada de doi ani) si sunt insarcinata in 6 luni jumate cu ... (vezi toată discuția)
Nelamurire privind intrarea din cic1 in prenatal si cic2 giugiuc giugiuc Buna ziua,numele meu este Mariana si as avea si eu nevoie de cate va lamuriri....momentan sunt in CIC1 pana pe 5.08.2012 si sunt insarcinata cu al doilea bebe ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de indemnizatie cc? Ana Denisa Ana Denisa Buna ziua! Ma numesc Ana.Sunt insarcinata in luna a sasea,iar contractul meu a fost pe perioada determinata ,incheindu- se ieri 14 iunie 2019. Mentionez ca am ... (vezi toată discuția)