Buna ziua. De cateva luni sunt sunat de un individ cu nr ascuns iar ieri am avut neatentia de a raspunde,. Acest om face parte dintr-o gasca de mai demult ce se ocupa cu simulatoare digitale de trenuri. Am fost apostrofat ca am facut cateva conturi de email de pe care l-am injurat, ca i-as fi dat strike ilegal la canalul de YouTube si ca as fi folosit VPN. Eu nu am cunoscut niciodata aceasta persoana iar datele pe care le detine despre prietenii mei / adresa mea personala si altele au fost obtinute prin doxing acum multi ani. Zice ca ma va da in judecata si "ma va pune la locul unde merit". Eu NU am nimic de-aface cu aceasta situatie si nici nu stau sa imi pun mintea cu oameni care incarca pe youtube clipuri. Dovezile cel mai probabil sunt email-uri facute de altcineva in numele meu care incearca sa se joace cu el folosind identitatea mea. Ce se poate face in cazul acesta? Eu detin si un certificat de handicap grav cu insotitor si sufar de multe alte boli care nu imi permit nici macar iesitul din casa cu zilele, plus atentia scazuta la sarcini complexe, deci nu aveam cum sa fac eu vreo inginerie ca sa-i abuzez cu copyright strike canalul de YouTube.
Apel cu numar ascuns
ramada
De vreo 5 luni de zile primesc apeluri cu numar ascuns pe telefonul meu. Nu am reusit sa-l prind niciodata pentru ca nu suna mult. Nu m-a injurat niciodata, nu ... (vezi toată discuția)