avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara! Care este cadrul legal de schimbare a ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara! Care este cadrul legal de schimbare a copertinei ...

Bună seara!

Care este cadrul legal de schimbare a copertinei a două locuri de parcare flancate de două garaje (cu proprietari diferiți de cei care dețin locurile de parcare) și pe ale căror garaje se sprijină structura de rezistență a copertinei?
Copertina inițială este din plastic (nu sunt probleme la acesta, doar fixația de schimbare). Înlocuitoarea este din tablă Retro Panel.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 09:08, 30 Aprilie 2025
Nu exista nici un cadru legal specific.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie pentru copertina MrV MrV Buna seara, Imi cer scuze daca s-a mai intrebat dar am cautat si nu am gasit. Vrem sa punem o copertina la intrarea in bloc. Copertina este fixa. Avem sau nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am achizitionat un loc de parcare la subsolul blocului ... URSVLIU URSVLIU Buna ziua! Am achizitionat un loc de parcare la subsolul blocului pe care vreau sa il folosesc ca spatiu de depozitare. Am voie sa amplasez pe el o structura ... (vezi toată discuția)
Inchidere boxa subteran Robertcj Robertcj Buna ziua. Exista un imobil cu parcare subterana a 24 de locuri, ale mele 2 locuri fiind retrase, si imprejmuite cu ziduri de beton, in 3 parti, laterale ... (vezi toată discuția)