avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... grad de handicap
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

grad de handicap

Am fost diagnosticata de carcinom nazofaringian. Mi-am depus dosarul de handicap, dar in decizie incadreaza cancerul ca grad mediu. Eu am citit pe net si spune ca e incadrat la grad accentuat. Pot face contestatie? Cunosc persoane din alte judete cu aceasi problema cu un stagiu mai mic decat mine carora le-au aprobat dosarul de handicap grad accentuat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:26, 12 Februarie 2010
In baza documentelor medicale pe care le detineti ,sesizati oficial Comisia de expertiza medicala a persoanelor cu handicap,sau secretariatul de stat pentru persoanele cu handicap din subordinea Ministerului Sanatatii si Familiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost diagnosticata cu carcinom renal și mi s- a scos rinichiul ... Daniela Vesel Daniela Vesel Am fost diagnosticata cu carcinom renal și mi s- a scos rinichiul drept cu tumora care la examenul histopatologic era cancer. Va rog să îmi spuneți de ... (vezi toată discuția)
Buna seara,va rog sa ma sfatuiti ce sa fac. sufar de boala celiaca ... symo8na symo8na Buna seara,va rog sa ma sfatuiti ce sa fac. Sufar de boala celiaca ( intoleranta la gluten),am depus dosarul la Asistenta Sociala pentru incadrare la grad ... (vezi toată discuția)
Acordare grad de handicap si pensie cris_13 cris_13 buna, cum se poate determina un grad de handicap pt un copil nou-nascut care a fost diagnosticat cu sindrom dawn, si daca in acest caz primeste un ajutor din ... (vezi toată discuția)