avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am fost diagnosticata cu carcinom renal și mi s- a ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am fost diagnosticata cu carcinom renal și mi s- a scos rinichiul ...

Am fost diagnosticata cu carcinom renal și mi s- a scos rinichiul drept cu tumora care la examenul histopatologic era cancer. Va rog să îmi spuneți de când se acorda indemnizația de handicap; am citit că se prevede de la diagnosticare.As vrea să îmi confirmați sau infirmați acest lucru.
Vă mulțumesc.

Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 16:54, 16 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Presupun ca nu ati trecut prin comisie, doar ati fost diagnosticata de catre medicul curant. Depuneti dosar pentru inregistrare la Directia judeteana pentru handicap si obtinere decizie de handicap. Indemnizatia se plateste de la data inregistrarii dosarului.
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
Indemnizatia NU se acorde retroactiv, ci doar pe viitor incepand cu luna urmatoare dupa ce COMISIA de expertiza (DGASPC) va incadreaza intr-un grad de handicap.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am ca diagnostic carcinom renal stadiul 3, operata ... Daniela Vesel Daniela Vesel Bună ziua. Am ca diagnostic carcinom renal stadiul 3, operata cu scoaterea rinichiului cu tumora maligna. Va rog să îmi spuneți dacă mă incadrez in ... (vezi toată discuția)
Hidronefroza congenitala - incadrare in grad de handicap stefan2012 stefan2012 am un baiat de 7 ani si acuma o luna a fost diagnosticat cu hidronefroza stanga grad 4,rinivhi drept hipertrofiat compensator,hipetrofie ponderala ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap sorinaga sorinaga In luna aprilie 2013, am fost diagnosticat cu tumora renala dreapta, carcinom cu celule renale papilar tip 2, trombi tumorali vena cava inferioara, iar in ... (vezi toată discuția)