avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Lucrez la un supermarket, în fiecare zi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Lucrez la un supermarket, în fiecare zi câte 8 ...

Bună ziua! Lucrez la un supermarket, în fiecare zi câte 8 ore, lucram în ture, sâmbata și duminica le lucrez, am doar 2 duminici libere (când îmi pica duminica libera când nu sunt de munca) și ne mai da 1 zi după fiecare duminică lucrata. Duminică o lucrez 12 ore. Câte libere trebuie sa ai într o luna?? Sper ca m-am făcut înțeleasă. Deci 1 duminică o lucrez una sunt libera și mai am 2 zile liber pe luna. E normal ce se poate face.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:23, 30 Aprilie 2025
Cel putin 8 zile libere pt weekend.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pontaj anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema : salariat care are prog de munca de L-V cate 8 h, si mai face si ore suplimentare. In zilele de ... (vezi toată discuția)
Drepturi funcționar public cu program de lucru de 11ore/zi 7 zile pe săptămână Loredanafp Loredanafp Bună ziua, Sunt funcționar public și lucrez în ture de 11 ore/zi 7 zile pe săptămână - 2 zile sunt la muncă, 2 zile nu (lucrez sâmbătă, duminica ... (vezi toată discuția)
Despre serviciul de noapte marcus68 marcus68 Lucrez in privat...Dupa tura de noapte , luni , marti , miercuri , joi(de 8 ore),vineri mi se da liber...sambata -duminica fiind repausul obligatoriu...este ... (vezi toată discuția)