avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatia de handicap pe luna martie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatia de handicap pe luna martie

Buna ziua!
Am o intrebare ?!
Ce se intampla cu indemnizatia de handicap pe luna martie prin posta? Nu mi-au venit bani, trebuia sa primesc in data de 25.04
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 18:34, 30 Aprilie 2025
Nu a expirat termenul certificatului de handicap'?

Mergeti cu buletinu' la DGASPC sa verifice pe calculator ce s-a intamplat.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Aprilie 2025
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecere de la ccc pana la 2 ani la ccc pana la 3 ani TheGeanina TheGeanina Buna ziua, Eu sunt in concediu de crestere a copilului pana la 2 ani, din 2010 martie. Acum in in 1 martie ar trebui sa ma intorc la lucru. Am aflat recent ... (vezi toată discuția)
Acordare indemnizatie pentru al 2-lea copil juliagrim juliagrim Sunt insarcinata si trebuie sa nasc in ianuarie 2015. Am un copil de 2 ani si 4 luni (nascut in Aprilie 2012), cu care sunt in al 3-lea an de ingrijire (e cu ... (vezi toată discuția)
Cand primesc prima pensie Dandumio Dandumio In data de 21 decembrie 2014 am primit de la comisie incadrarea in gr.I pensie invaliditate.Incetarea raporturilor de munca a inceput cu 31 decembrie 2014. ... (vezi toată discuția)