avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Dubla cetatenie ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Dubla cetatenie ...

Sunt un cetatean roman care a plecat cu parintii din Ro cand aveam 11 ani.
Nu am avut niciodata buletin sau pasaport romanesc din pacate. Acum as vrea sa merg in Romania si sa locuiesc acolo 6luni. Am o prietena care ma va lua in spatiu. Pot avea buletin si pasaport ca orice cetatean roman? Desi nu am avut inainte? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:53, 1 Mai 2025
Puteți avea astfel de documente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubla cetatenie si declararea copilului in romania miky_handy miky_handy Buna ziua!eu sunt cetatean roman,traiesc in italia si am un copil cu un italian,nu suntem casatoriti.ce acte imi trebuie si unde sa ma duc sa declar copilul in ... (vezi toată discuția)
Statutul de cetatean roman cu domiciliul in strainatate ContSters29260 ContSters29260 Pentru ca nu stiu unde sa pun intrebarea asta, o pun aici: cum ma descurc in Romania cu statutul de cetatean roman cu domiciliul in strainatate? Ma pot ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin cddamian cddamian Buna ziua ! Buletinul meu e pe cale sa expire , de un an de zile locuiesc in olanda insa fara a fi luat in spatiu . Pentru a schimba buletinul ce acte imi sunt ... (vezi toată discuția)