avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua am o linie de credit deschisă. Ea este ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua am o linie de credit deschisă. Ea este achitata dar ...

Buna ziua am o linie de credit deschisă. Ea este achitata dar este deschisă nu pot face o refinantare pt ea exista nu mai stiu care este instituția sa pot sa ii sun sa cer detalii. Doar ca apare in sistemul băncii. Cum pot afla unde este
Aflati despre ea de la institutia care v-a comunicat ca exista. Pofrniti sde acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refinantare? chiar si pentru "rau platnici" didinacristina didinacristina Ce sanse exista pentru o firma care a deschis o linie de credit la o banca si nu-si mai poate plati ratele si dobinzile sa obtina o refinantare de la o alta ... (vezi toată discuția)
Costul unei scrisori de refinantare delia25 delia25 Buna ziua! O banca are dreptul perceperii unei taxe (emiterea scrisorii de refinantare) care nu a fost introdusa in contractul de credit? (vezi toată discuția)
Credit cu ipoteca rang i fara codebitor amaria79 amaria79 buna ziua pentru refinantarea creditelor existente banca ma obliga sa il includ in contractul de credit pe sot ca si codebitor, in ciuda faptului ca eu sunt ... (vezi toată discuția)