avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1381 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... costul unei scrisori de refinantare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

costul unei scrisori de refinantare

Buna ziua! O banca are dreptul perceperii unei taxe (emiterea scrisorii de refinantare) care nu a fost introdusa in contractul de credit?
Cel mai recent răspuns: MONICA ROXANA Voinea , Consultant credite si finantari 22:22, 9 Noiembrie 2010
Teoretic, nu.Practic, orice este posibil.

Cateva detalii poate ar fi edificatoare, zic eu...
delia25 a scris:

Buna ziua! O banca are dreptul perceperii unei taxe (emiterea scrisorii de refinantare) care nu a fost introdusa in contractul de credit?

La momentul contractarii creditului, aflat in derulare, vi s-a deschis un cont de disponibilitati. La formularistica acestei operatiuni exista conditiile generale de afaceri ale bancii respective, care cu siguranta, v-au fost date pentru a le semna. Incercati sa lecturati aceste documente, daca in contractul de credit nu este mentionata o clauza privind eventuala refinantare de-a lungul maturitatii creditului respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renegociere contract de credit puf3056 puf3056 Am un credit in derulare, fara probleme. Am pus \"botul\" la un card de cumparaturi cu credit atasat. Sunt medic de familie si anul acesta si urmatorul trebuie ... (vezi toată discuția)
Precontract HAICA DAN HAICA DAN Am incheiat un antecontract de vanzare cumparare pentru un apartament,care era in acel moment ipotecat pentru un credit bancar la o anumita banca,fapt cunoscut ... (vezi toată discuția)
Scrisoare de bonitate bancara dina10 dina10 Buna ziua. Vreau sa particip la o licitatie si in fisa de date se cere: \\" Scrisoare de bonitate bancara sau declaratii bancare corespunzatoare prin care ... (vezi toată discuția)