avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot să am un contract de muncă, cu norma întreagă, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot să am un contract de muncă, cu norma întreagă, adică ...

Pot să am un contract de muncă, cu norma întreagă, adică de 8 ore/zi, in perioada când sunt în concediu de odihnă, la un alt angajator?
Nu se suprapune programul de lucru, evidențiat în Revisal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:34, 1 Mai 2025
Da, puteți avea un alt cim...nu se suprapune ca dvs sunteți în CO.. problema se ridica cand reveniti din concediu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se procedează când vorbim de concediul medical sau de odihna al unui salariat care are două contracte de muncă la angajatori diferiți (unul cu 8 ore și celălalt cu două ore)? cool123 cool123 Buna ziua, cum se procedează cand vorbim de concediu medical sau de odihna al unui salariat care are doua contracte de munca la angajatori diferiți, un ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in perioada de preaviz pt restructurare ContSters88537 ContSters88537 Buna ziua, In perioada preavizului pt restrucurare, concediul de odihna se acorda cu acordul partilor sau este dreptul angajatului? Se scad cele 7 zile de ... (vezi toată discuția)
Se face un nou contract de munca daca se trece la jumatte de norma de lucru? ka2gofree ka2gofree Pina acuma am lucrat cu norma intreaga cu contract de munca, adica 8 ore pe zi, dar seful mi-o zis ca incepind de saptamina viitoare trebuie sa trec pe ... (vezi toată discuția)