avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara. Am schimbat apometrul și am pus in cutie ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara. Am schimbat apometrul și am pus in cutie apometrul vechi ...

Buna seara. Am schimbat apometru și am pus in cutie apometru vechi cu sigiliul vechi. Odată ce am schimbat apometru va trebui pus alt sigiliu sau îl pot pune pe cel vechi?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 07:53, 2 Mai 2025
Ati pus apometrul vechi in cutia celui nou ? Sunt 2 sigilii. Apometrul are de obicei un sigiliu la partea de indicare, al fabricantului, asa trebuia sa vina si cel nou. Mai este un sigiliu de montaj si ala trebuie pus nou si declarat la asociatie.
Ultima modificare: Vineri, 2 Mai 2025
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apometre bloc Waters Waters In Asociatia de la blocul in care locuiesc am observat nereguli, am facut cerere la biroul primariei si au fost amendati. De atunci, semnatarii reclamatiei ... (vezi toată discuția)
Schimbarea apometrelor apa calda/rece Toropal_Ionut Toropal_Ionut Am avut apometre la bucatarie respectiv la baie de apa calda si rece(de aprox 10ani).Sa stricat apometrul de apa rece de la baie si am hotarat impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Instalare apometre intr-un apartament MonicaMM16 MonicaMM16 Buna ziua. Am cumparat un apartamanet gol intr-un bloc , dupa ce l-am utilat am mers la administratia blocului pentru a cere ajutorul la montarea apometrelor, ... (vezi toată discuția)