avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reges Online
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reges Online

Buna ziua.
In noul Reges Online se cer informatii suplimentare decat cele trecute in Revisal/Regesul vechi (pentru contracte).

Dupa completarea acestor date suplimentare : data nasterii, loc nastere etc. care inainte nu se cereau, ce data de producere efect trebuie selectata? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:05, 2 Mai 2025
Pentru un contract existent ce era deja in regesul vechi.

alex24br a scris:

Buna ziua.
In noul Reges Online se cer informatii suplimentare decat cele trecute in Revisal/Regesul vechi (pentru contracte).

Dupa completarea acestor date suplimentare : data nasterii, loc nastere etc. care inainte nu se cereau, ce data de producere efect trebuie selectata? Multumesc.

Cred ca data introducerii in aplicatie .....normal ar fi data de la care incepe contractul, ca de atunci acesta isi prduce efectele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am o problema mare,pe data de 30.01.2023 am trimis ... gazdatunde gazdatunde Bună ziua! Am o problema mare,pe data de 30.01.2023 am trimis modificarea salariului in Revisal, pe data de 31.01,modificarea functiei,dar am gresit data ... (vezi toată discuția)
Angajare personal srl-d IRR IRR Doresc sa angajez doua persoane pe perioada nedeterminata. Ce documente trebuie depuse la ITM?Care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez? (vezi toată discuția)
Completare revisal carmenbn carmenbn Am de transmis un concediu fara plata la REGES,asta fiind prima inregistrare pe care o transmit eu.Am instalat REVISAL-ul,am introdus datele,dar nu stiu ce sa ... (vezi toată discuția)