avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reges Online
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reges Online

Buna ziua.
In noul Reges Online se cer informatii suplimentare decat cele trecute in Revisal/Regesul vechi (pentru contracte).

Dupa completarea acestor date suplimentare : data nasterii, loc nastere etc. care inainte nu se cereau, ce data de producere efect trebuie selectata? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:05, 2 Mai 2025
Pentru un contract existent ce era deja in regesul vechi.

alex24br a scris:

Buna ziua.
In noul Reges Online se cer informatii suplimentare decat cele trecute in Revisal/Regesul vechi (pentru contracte).

Dupa completarea acestor date suplimentare : data nasterii, loc nastere etc. care inainte nu se cereau, ce data de producere efect trebuie selectata? Multumesc.

Cred ca data introducerii in aplicatie .....normal ar fi data de la care incepe contractul, ca de atunci acesta isi prduce efectele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reges online, din nou Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna ziua, Am facut o verificare a salariatilor activi din Revisal cu noul Reges Online si am observat ca cel din urma mi-a inclus doi salariati incetati in ... (vezi toată discuția)
Functii noul reges online Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna ziua, Stie cineva, in noul Reges Online se poate corecta perioada suspendarii unui contract de munca dupa ce a fost reactivat? Practic, asta e singurul ... (vezi toată discuția)
Revisal învățământ - Începând cu 01.09.2025 școala își pierde ... Ileana popa Ileana popa REVISAL Bună ziua! Începând cu 01.09.2025 școala își pierde personalitatea juridică, întrebarea mea este: Cum se face preluarea angajaților din ... (vezi toată discuția)