avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna seara. Am facut acum 5 ani un imprumut de 20 000 ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna seara. Am facut acum 5 ani un imprumut de 20 000 de ron ...

Buna seara. Am facut acum 5 ani un imprumut de 20 000 de ron dar la un moment dat nu am mai putut munci si nu am mai platit rata si mi s a adaugat dobanda de vreo 30 000 -40 000 de ron. Intre timp au preluat cazul recuperatori angajati de banca ,banuiesc. Intrebarea este ce se poate face sa atac aceasta dobanda si sa platesc doar imprumutul propriuzis.
Ultima modificare: Joi, 1 Mai 2025
Maia5, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:35, 2 Mai 2025
Banii nu se dau pe gratis, trebuie sa produca profit. Ati semnat un contract cu banca sau ifn.
Ultima modificare: Joi, 1 Mai 2025
Dapix, utilizator
De cat timp nu ați mai platit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema pt un imprumut cu firma de recuperari creante Nicolae75 Nicolae75 Am avut un imprumut la o banca in valoare de 70 000 Ron.Nu am mai putut sa platesc ratele la timp si banca mi-a vandut creditul la (recuperator).Creditul nu a ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar vallihullea vallihullea buna ziua. am cumparat un apartament cu credit ipotecar acum cativa ani. creditul a fost de 40 000 de euro. am fost pe contract ambii soti insa doar eu am ... (vezi toată discuția)
Va rog un sfat legat de un contract de imprumt care nu exista Corneliu2 Corneliu2 Am avut pe vremea cand exista ABNAMRO in 2005 luna 06 un imprumut la ei de 4500 euro pe 5 ani. Le-am platit ce aveam de restituit, am toate chitantele stranse ... (vezi toată discuția)