avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... in octombrie 2025 implinesc 60 de ani Am o vechime de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

in octombrie 2025 implinesc 60 de ani Am o vechime de contributie ...

in octombrie 2025 implinesc 60 de ani Am o vechime de contributie de 26 ani Ma pot pensiona anticipat cu penalizare ? multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:07, 2 Mai 2025
Nu.
Doar la implinirea varstei stanadrd prevezuta in anexa 5 a legii 360/2023.
-Barbat - 65 ani
-Femeie 62 ani si 10 luni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art.56 din legea 360/2023,pentru cei care urmează sa deschidă ... goplanet goplanet Art.56 din legea 360/2023,pentru cei care urmează sa deschidă drepturile de pensie dupa 1 septembrie 2024 - cei 5 ani de stagiu peste cei 35 de stagiu ... (vezi toată discuția)
"pensia anticipată poate fi obţinută cu cel mult 5 ani înaintea ... gbrlcostache gbrlcostache \"Pensia anticipată poate fi obţinută cu cel mult 5 ani înaintea împlinirii vârstei standard de pensionare, de către cei care au realizat un stagiu de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! potrivit noii legi a pensiilor,as avea o intrebare ... olteanutinca olteanutinca Buna ziua ! Potrivit noii legi a pensiilor,as avea o intrebare cu privire la pensionarea anticipata .Am 52 de ani ,si 30 de ani de vechime contributivi .Cand ... (vezi toată discuția)