avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Creanta la o companie de gaz in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Creanta la o companie de gaz in insolventa

Buna ziua, am urmatoarea problema: am fost client al ENERGIA GAS & POWER S.R.L. care a intrat in insolventa. Dar inainte de declararea insolventei, contractul meu a fost transferat la alta companie, chiar de catre firma de mai sus. Acum, dupa mai bine de 2 ani, am primit de la lichidator o instiintare in care mi se imputa suma de 540 lei creanta. Nu inteleg de unde aceasta creanta, am platit toate facturile la zi. Imi poate explica cineva daca este legal asa ceva? Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 2 Mai 2025
suhade, utilizator

Alte discuții în legătură

Insolventa - bilet la ordin adrianadamian2009 adrianadamian2009 Buna ziua, Rog un sfat privind urmatoarea situatie: In data de 03.12.2012, o societate a primit de la o casa de insolventa, o instiintare privind ... (vezi toată discuția)
Procedura masa credala? Stan Papusa Stan Papusa Buna ziua, Sunt prestator de servicii, avand ca forma juridica un srl. Unul dintre clienti refuza sa-mi mai plateasca ultimile facturi, motivul fiind ... (vezi toată discuția)
Creditor si in acelasi timp debitor al unei firme in faliment. nu m-am inscris la masa credala cristibelean cristibelean Am livrat niste echipamente unei firme. O parte mi le-a platit, altele nu pentru ca \"a venit criza\". Atunci am convenit cu clientul sa imi presteze niste ... (vezi toată discuția)