avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. Mi-am depus cererea de pensionare pentru ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. Mi-am depus cererea de pensionare pentru Pensii in ...

Buna ziua. Mi-am depus cererea de pensionare pentru Pensii in Romania, din Canada asa cum cerea legea. Am depus actele Si au fost confirmate de primire din Martie 2002 dar nu am nici un raspuns, decizie primita pina acuma. Cum as putea sa aflu de stadiul cererii mele? Este normal Sa nu am nici o decizie dupa 3 ani? Pentru pensiile internationale nu exista un termed maxim de a primii o decizie? Va multumesc anticipat pentru orice raspuns primit La intrebarile de mai sus
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:54, 3 Mai 2025
Poate ați vrut sa spuneți 2022..nu statul roman trebuievsa va facă calcul , ci cel canadian. Ei trebuie sa comunice valoarea pensei de acolo.

Întrebați la Casa Naţională de Pensii Publice - Directia Relații Internaționale.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate mariadragut mariadragut În urmă cu un an a fost depus dosar pentru pensia de invaliditate de gr.II. Întrucât persoana avea doar 21 de ani lucraţi în România şi 20 de ani în ... (vezi toată discuția)
Cass pentru cei care se reintorc in tara si nu au resedinta fiscala ender1986 ender1986 Buna ziua In primul rind scuzati pentru limbajul butucanos. Eu stau in Canada din anii 90, si nu am fost niciodata in evidentza fiscala, in Romania, ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara din canada Magu Denisa Magu Denisa Buna ziua, Am niste intrebari cu privire la pensia de intretinere pentru copil. Sunt in divort cu sotul. Divortul se face in Romania, dar sotul locuieste in ... (vezi toată discuția)