avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna, se mai poate contesta un certificat de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna, se mai poate contesta un certificat de moștenitor ,emis ...

Buna,se mai poate contesta un certificat de moștenitor ,emis în 1994 la 8 luni după decesul ,in care se specifica că nimeni nu a renunțat,și nimeni nu a acceptat expres succesiunea in termen de 6 luni,totuși notarul îl numește pe unul dintre frați că îi rămâne întreaga masa succesorală,iar ceilalți frați străini de succesiune prin neacceptare la termen 6 luni,specificand că cel care rămâne cu masa succesorală nu are declarație de acceptare a succesiunii in termen el fiind în aceiași situație cu ceilalti
Buna ziua,

Se poate contesta certificatul de mostenitor, in functie de motivele pentru care se contesta si data decesului persoanei in cauza se aplica diferite termene de prescriptie pentru introducerea actiunii in fata instantei de judecata.

Cu stima,
Av. Jasmine Oancea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu s a făcut succesiunea după bunica decedată în 1993,acum ... Ovidio dumitru Ovidio dumitru Nu s a făcut succesiunea după bunica decedată în 1993,acum am aflat de un certificat de moștenitor al unui frate căruia îi revine întreaga masa ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire vovy vovy Intrbuintez terenul agricol si casa tatalui meu, de la moartea sa. Nimeni nu a facut nici un demers pana acum (20 de luni de la deces). Vreau sa aflu daca ... (vezi toată discuția)
Acceptarea mostenirii sebi_2102 sebi_2102 Am doua intrebari - 1.Mama a decedat intr-un accident rutier in urma cu 7 luni. Suntem 4 mostenitori - 3 frati plus tatal. Nu am deschis succesiunea in ... (vezi toată discuția)