avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Închisoare cu suspendare / amenda penala Bună ziua, ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Închisoare cu suspendare / amenda penala Bună ziua, dacă am ...

Închisoare cu suspendare / amenda penala

Bună ziua, dacă am fost deja condamnat într un dosar la închisoare cu suspendare... Și am alt dosar unde primesc amenda penala... Mai execut "coada", adica trebuie sa fac închisoare pt prima fapta?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu, dar este destul de greu sa obtineti o astfel de solutie avand in vedere antecedentele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt de camera video dintr-un supermarket lorennnaaa lorennnaaa Buna ziua as vrea sa-mi spuneti ce patesc daca am fost prins intr-un supermarket luand o camera video in valoare de 900 lei..mentionez ca a venit politia la ... (vezi toată discuția)
Amenda administrativă Ionuttttt90 Ionuttttt90 Buna ziua, in 2013 am fost sancționat de către procuror cu o amenda administrativă in valoare de 750 lei pt conducerea unui vehicul pe drumurile publice ... (vezi toată discuția)
Procese in concurenta RobertSD RobertSD Sunt acuzat pentru OUG 195 art. 86, fapta savarsita pe 1 ianuarie 2011, in acelasi timp sunt implicat intr-un alt dosar pentru perioada aprilie 2011. Daca in ... (vezi toată discuția)