avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara,am nevoie de ajutorul dumneavoastră cu un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara,am nevoie de ajutorul dumneavoastră cu un sfat. ...

Bună seara,am nevoie de ajutorul dumneavoastră cu un sfat. Părinții mei au moștenește un imobil de la bunicii mei prin contract de întreținere care după moartea lor să intre ei în posesia imobilului . Bunicii au decedat părinții s au ocupat de toate cele necesare , și în timpul vieții lor cat și după moartea bunicilor .Tata meu a decedat acum 2 ani ,Iar mama mea mai are 2 frați care au trimis o în judecată să facă ieșirea din indiviziune, poate frații mamei mele să atace acel contract de întreținere? Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 21:21, 4 Mai 2025
Dacă părinții nu si-au îndeplinit corespunzător obligația de întreținere și fratii tatălui pot dovedi asta, da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiunea catalinaciobanu catalinaciobanu buna ziua, am o mare problema daca pot sa is pun asa. parintii mei locuiesc la casa,care casa a fost pe numele bunicii 5 optimi care la randul ei a avut 3 ... (vezi toată discuția)
Contractul de intretinere atacabil? alexteo alexteo Buna seara Multumesc din toata inima =D> pentru raspunsurile prompte pe care le-am primit din partea d-voastra.Dar :-/ in continuare am o mare mare ... (vezi toată discuția)
Mostenire mel 75 mel 75 buna ziua!tatal meu a murit acum cateva luni.eu sunt fiica lui el fiind divortat de mama mea, iar inainte de decesul lui a murit si copilul lui dintr-o alta ... (vezi toată discuția)