avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Am obligația de a plăti sănătatea, fiind ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Am obligația de a plăti sănătatea, fiind coasigurata de către soțul meu, în condițiile în care am fost pe minus la intreprindere?

Bună ziua,am avut o intreprindere individuala second-hand pe care am închis-o în decembrie 2024 deoarece nu mai mergea, acum câteva zile am fost sunat de contabilă ca mi-a transmis declarația unica la ANAF și ca am obligația de a plăti sănătatea, eu fiind coasigurata de către soțul meu, în condițiile în care am fost pe minus la intreprindere?
Ultima modificare: Duminică, 4 Mai 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cumpar haine din second hand uri si apoi le vand pe olx. balanmihai12 balanmihai12 Salutare, eu cumpar haine din second hand uri si apoi le vand pe olx sau pe instagram unde am un cont unde postez poze etc… imi intra in cont in lunile bune ... (vezi toată discuția)
Plata contributie sanatate LuciaLivia LuciaLivia Eu sunt salariata si sotul meu este in intretinere la mine, in felul acesta beneficiaza de asigurarea de sanatate de stat (cass). Acum a înființat o ... (vezi toată discuția)
Infiintare magazin stirnes stirnes Buna seara.Vreau sa deschid un magazin de haine si am cateva nelamuriri.Daca lucrez in prezent in alta parte pot sa deschid ca PFA sau I.I. la care sa fiu si ... (vezi toată discuția)