avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cumpar haine din second hand uri si apoi le vand pe ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cumpar haine din second hand uri si apoi le vand pe olx.

Salutare, eu cumpar haine din second hand uri si apoi le vand pe olx sau pe instagram unde am un cont unde postez poze etc… imi intra in cont in lunile bune in jur de 1000 de lei. Ce probleme as putea sa am cu anaful si ce as putea face sa fie totul ok
Ultima modificare: Vineri, 20 Mai 2022
george-neagu, moderator
Asta e activitate economica, trebuie sa va inregistrati la registrul comertului ca intreprindere individuala si sa depuneti anual declaratia unica prin care va declarati venitul si platiti impozit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt ii si doresc sa deschid un magazin second hand . ce autorizatii sunt necesare? ideeculturala ideeculturala Sunt Intreprindere Individuala si pe langa activitatea principala am mai introdus si codul CAEN care permite comercializarea hainelor second hand si noi si ... (vezi toată discuția)
Vanzare de haine second hand-online iuliadiaconu1 iuliadiaconu1 Buna ziua, Imi doresc sa vand produse second hand online, indeosebi haine. Nu detin site si promovarea s-ar face exclusiv pe retele de socializare. Inainte ... (vezi toată discuția)
Costuri înființare magazin second hand Babes Monica Elena Babes Monica Elena Ce suma este necesară pentru deschiderea unui magazin cu imbracaminte second hand ? (vezi toată discuția)