avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Buna ziua , am fost la începutul anului sa vad ce am ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Buna ziua , am fost la începutul anului sa vad ce am de plata ...

Buna ziua , am fost la începutul anului sa vad ce am de plata la impozit și m.am trezit cu o mașină pe numele meu din 2023 de care nu știu nimic , am făcut cerere la primărie și mi.au dat o copie după contractul de vânzare cumpărare cum a fost băgat în primărie , nu este semnătura mea.
Ce pot face in această situație suma de plata este de 8000 lei dintre care și o amendă de parcare luată cu aceeași mașină
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 05:42, 6 Mai 2025
Faceti plangere penala la politie pt fals și uz de fals

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt de proprietate fiordeanoana fiordeanoana buna ziua. as vrea sa stiu cum sa procedez in cazul in care m.am trezit cu pamantul vandut fara ca eu sa stiu iar titlul de proprietate este la mine fara nici ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , am cumparat o masina de la cineva si nu am intocmit ... Remy87 Remy87 Buna ziua , am cumparat o masina de la cineva si nu am intocmit actele necesare pe loc pe numele meu , pentru ca am niste amenzi pe care nu imi permit sa le ... (vezi toată discuția)
Cum scap de o masina inregistrata fiscal cu act fals rusudanut95 rusudanut95 Buna ziua, in decembrie 2016 am primit instiintare de la primaria de care apartin cum ca am achizitionat un auto AUDI A4 in sepembrie 2014 si ca urmare am ... (vezi toată discuția)