avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Permis de ședere permanent
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Permis de ședere permanent

Bună ziua,

Aș vrea să știu în caz ca cineva locuiește în România de 13 ani, căsătorit de 4 ani dacă divorțează( fără copii cu job stabil) își pierde permis de ședere permanent, sau dreptul de a rămâne în România?
Cel mai recent răspuns: Lucasmendes , utilizator 21:35, 5 Mai 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu isi pierde permisul de sedere permanent.
permanent in timpul casatoriei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de ședere permanent bună ziua, aș vrea să știu în caz ca cineva locuiește în ... Lucasmendes Lucasmendes Bună ziua, Aș vrea să știu în caz ca cineva locuiește în România de 13 ani, căsătorit de 4 ani dacă divorțează( fără copii cu job stabil) ... (vezi toată discuția)
Obtinere permis sedere cetatean indian dupa divort. as dori sa ... Laura1907 Laura1907 Obtinere permis sedere cetatean indian dupa divort. As dori sa stiu care sunt sansele ca un cetatean indian, căsătorit de 3 ani cu cetatean roman, de care ... (vezi toată discuția)
Permis sedere Carmen1991 Carmen1991 Buna seara, As avea si eu o intrebare.Daca un cetatean strain este casatorit cu un cetatean roman, in caz de divort isi pierde permisul de sedere pe 5 ani ... (vezi toată discuția)