avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am făcut un gard de delimitare proprietate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am făcut un gard de delimitare proprietate ...

Bună. Vă rog frumos să mă ajutați cu un răspuns. Am făcut un gard de delimitare proprietate. Mentionez că am făcut gardul pe proprietatea mea. Pot să-l fac cu decorativă și pe partea vecinilor ?Mulțumesc pentru răspuns !!!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 14:19, 6 Mai 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună. Mie imi place decorativa. Dar ma gandesc ca cel mai bine ar fi sa ii intrebati pe vecinii dvs.
Și dacă gardul este pe proprietatea mea ,nu am întrat cu gardul pe proprietatea lor ?!

trandafir2 a scris:

Bună. Mie imi place decorativa. Dar ma gandesc ca cel mai bine ar fi sa ii intrebati pe vecinii dvs.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca si accesul la spatele gardului (cealalta parte a gardului) este tot pe proprietatea dvs, este in regula.
Practic, aveti un gard facut in curte la dvs si puteti sa faceti ce doriti cu el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

amenințat de vecin! Flexan Flexan Bună. Am început construcția unui gard de împrejmuire a proprietății unde locuiesc, gardul este din placi de beton și va avea înălțimea de 2m, ... (vezi toată discuția)
Vecinul și-a montat lângă proprietatea mea un dispozitiv împotriva câinelui, care scoate un sunet perceput de copii ca foarte deranjant. ce pot face în acest caz? poliția nu intervine DianaLuiza DianaLuiza Bună ziua! Vecinul și-a montat lângă împrejmuirea mea care este din plasă metalica, împotriva cainelui din curtea mra, pe motiv ca latră la el, 2 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! recent am achizitionat o proprietate apedro apedro Buna ziua ! Recent am achizitionat o proprietate care are delimitare un gard din tabla, cam 30 ml pe doua laturi, intr-un carier de case. Pe latura unde am ... (vezi toată discuția)