avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost lovit de o persoană și am făcut plângere ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost lovit de o persoană și am făcut plângere la poliție ...

Am fost lovit de o persoană și am făcut plângere la poliție și am certificat medico legal și i-am ăntrebat politiea ce sa mai ăntănpat cu plângerea mea că n-am primit niciun răspuns a zis că iei a dus dosarul pe masa procuroruli ce e de făcut
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 11:28, 7 Mai 2025
Buna ziua, formulati cerere de aflare stadiu dosar in scris cu nr de inregistrare si daca nu va raspund in scris, daca dosarul e mai vechi de 12 luni, puteti face contestatie privind durata procesului in instanta. Un avocat va poate ajuta cu toate demersurile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamare adriano_man99 adriano_man99 Buna ma numesc adi si am si eu o problema, am fost agresat intr-o seara si am doua zile de spitalizare problema e ca nu stiu cine a fost dar am un martor si ... (vezi toată discuția)
Indicare autor lovire in scris on3st on3st Va salut cu respect in primul rand, intrucat e primul meu post. Am fost lovit fara motiv de o persoana necunoscuta dintr-un grup si amenintat cu bataia de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua tatăl meu este proprietar în urma unei alternării ... Nistor Laurențiu Nistor Laurențiu Bună ziua tatăl meu este proprietar în urma unei alternării vrea sa ma evacueze eu am făcut casa la all in curte ce șanse masa imi recuperez investitia (vezi toată discuția)