avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate cum aleg forumul in care doresc sa postez intrebarea ?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

cum aleg forumul in care doresc sa postez intrebarea ?

cum aleg forumul in care doresc sa postez intrebarea ? doresc sa selectez intai forumul si apoi sa scriu intrebarea deoarece intrebarile mele sunt eronat postate automat in forumuri gresite
Ultima modificare: Marți, 6 Mai 2025
wazz, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:38, 6 Mai 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incercati sa intrati pe sectiunea unde doriti sa postati ..este un buton Intreaba in Forum .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat de pertinente sunt informatiile obtinute de pe forum-uri dedicate? sandym sandym In ultimele zile m-am confruntat cu o dilema. De ce pe forum-uri ca si acesta primesc un gen de informatie, iar daca ma adresez organelor fiscale sau ... (vezi toată discuția)
Probleme la abonare la alerte forum beatrice culda beatrice culda Buna ziua, M-am dezabonat timp de 1 luna de la Alerte Forum si doresc sa ma abonez din nou dar nu mi se permite decat la Newsletter. Este vreo problema ... (vezi toată discuția)
Cum pot urmari discutiile dintr-un anumit domeniu? tzuku51 tzuku51 Cum fac si pe ce buton sa apas daca doresc sa urmaresc intrebari si raspunsuri numai dintr-un domeniu,sa zicem \\"Expertize judiciare\\" sau \\"Discutii ... (vezi toată discuția)