avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua! Am.avut un cont la oriflame de pe care am ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua! Am.avut un cont la oriflame de pe care am dat comanda ultima ...

Buna ziua! Am.avut un cont.la oriflame.de.pe care am dat comanda.ultima oara in decembrie...am.achitat factura cu intarziere,mi.au mai ramas 20 lei de.plata pe care i.am platit in martie.si.tot.imi vin notificari cu suma aceasta de 20 lei de.plata de credit express,spunand ca inca ii am.de.plata.Imi.puteti spune ce sa fac?
Trimiteti dovada de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum scap de recuperatori lupulescuvictor lupulescuvictor Buna ziua. Am si eu o problema. Am avut un abonament la o anumita firma de telefonie mobila incheiat in data de 23.07.2007. Intre timp fortat de inprejurari ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante Ignatm Ignatm Bună ziua! As avea o întrebare la dumneavoastră. Pot fi în biroul de recuperare creanțe(dacă exista asa ceva) dacă nu sunt în biroul de credit. Pe ... (vezi toată discuția)
Datorie societate distribuire produse cosmetice oana suiu oana suiu Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: in luna aprilie a acestui an am facut o comanda la avon in care am \" cerut\" un numar de ... (vezi toată discuția)