avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua,am făcut succesiunea,iar într-un document ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua,am făcut succesiunea,iar într-un document scrie ...

Bună ziua,am făcut succesiunea,iar într-un document scrie că,imobilele de la punctele 2-6 ,nu sunt grevate de sarcini și nu s-au constituit drepturi reale în favoarea altor persoane după cum rezultă din extrasele de cartea funciară!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:22, 6 Mai 2025
Aveti si vreo intrebare ? vreo nelamurire ?
Asa, și? Care e întrebarea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare cu rezerva dreptului de proprietate kamellia kamellia Buna seara, Urmeaza sa achizitionez un apartament intr-un bloc construit de un dezvoltator si am incheiat un contract de vanzare cumparare cu rezerva ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare imobil H adrian H adrian Imobilul nu este grevat de sarcini și nu s-au constituit drepturi reale în favoarea altor persoane( cu excepția următoarelor sarcini). Casa care am ... (vezi toată discuția)
Licitatie publica imobil - imobil grevat de sarcini Inglourious Inglourious Buna ziua, Intentionez sa particip la o licitatie publica a unui imobil in Iasi. Am citit publicatia de vanzare insa am cateva nelamuriri, textul spunand ... (vezi toată discuția)