avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Inchidere terasa casa - este nevoie de autorizatie? ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Inchidere terasa casa - este nevoie de autorizatie? Casa are ...

Inchidere terasa casa - este nevoie de autorizatie?

Casa are terasa prevazuta in autorizatia de constructie dar nu este inchisa sau nu este specificat nimic despre asta, doar suprafata terasei casei.
Am vrea sa o inchidem cu acoperis lemn si usi glisante sticla.

Ne trebuie autorizatie de constructie?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:01, 6 Mai 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
da. vorbiti la primarie. de scurta vreme a intrat in vigoare o ordonanta care simplifica procedurile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere terasa prin proiectul de reabilitare termica T.Alex T.Alex Inchidere balcon+terasa prin proiectul de reabilitare termica a primariei de sector. Apelez la amabilitatea si cunostintele dvs pentru urmatorul ... (vezi toată discuția)
Constructie mansarda la casa aflata in indiviziune lovely_black_mamba lovely_black_mamba Am cumparat un apartament intr-o casa veche unde curtea si acoperisul sunt in indiviziune. Din 6 vecini, unul si-a construit mansarda (fara acordul vecinilor ... (vezi toată discuția)
Inchidere balcon tip logie ansamblu rezidential cu sticla - necesita autorizatie? stanescu2 stanescu2 Buna ziua, Avem un ap intr-un complex rezidential. Am dori sa inchidem balconul cu sistem geam sticla fara rame. Avem nevoie de aprobari de la ... (vezi toată discuția)