avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... pergola retractabila cu sticla culisanta - ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

pergola retractabila cu sticla culisanta - autorizație?

Buna ziua

Am 2 întrebări dar legate de același aspect.

1.Terasa casei neacoperita era în planul casei de aprox 20 metri și am extins o la aprox 40 metri. Era inițial că o platformă cu trepte de jur împrejur și am făcut o platformă cu 1 metru de scara. Ar trebui obținut autorizație pentru asta?

2.Pentru instalarea unei pergole retractabile in fața casei pe aceasta terasa neacoperita, o pergola retractabila cu proprii ei stâlpi, acoperișul se deschide și este închisă cu sticla glisanta, trebuie autorizație?
Ultima modificare: Miercuri, 14 Mai 2025
RitaPop, utilizator

Alte discuții în legătură

Inchidere terasa casa - este nevoie de autorizatie? casa are ... RitaPop RitaPop Inchidere terasa casa - este nevoie de autorizatie? Casa are terasa prevazuta in autorizatia de constructie dar nu este inchisa sau nu este specificat nimic ... (vezi toată discuția)
Partajare teren mariolopresti mariolopresti Deci dupa decesul tatalui, mama si 3 frati am dezbatut succesiunea ce consta in :o casa si pamantul din jurul casei de 480 metri patrati si la masuratori sa ... (vezi toată discuția)
Necesita autorizatie constructie? _Alin_ _Alin_ O casa, cabana de lemn pe piloni necesita autorizatie de constructie? Am discutat cu unii din prietenii mei despre case, proiecte, materiale, s.a.m.d., ... (vezi toată discuția)