avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua dacă în 2024 mai, am terminat a 12 și ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua dacă în 2024 mai, am terminat a 12 și am. Născut, ...

Bună ziua dacă în 2024 mai, am terminat a 12 și am. Născut, și acum am rămas din nou însărcinată as putea sa prelungesc indemnizația de creștere a copilului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:55, 6 Mai 2025
Da, se poate sa beneficisti de indemnizatia pentru CCC2.

Mergeți la AJPIS sa va comunice ce acte și ce trebuie făcut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia la a doua nastere cu cim determinat Anomissimona Anomissimona Buna ziua, In 2012 am lucrat la o intreprindere cu contract pe perioada determinata si care il tot prelungeau din 3 in 3 luni. Pe 10 ianuarie 2013 am ramas ... (vezi toată discuția)
Cum prelungim concediul de crestere al copilului pentru următorul copil? David1995 David1995 Bună ziua! Sunt în concediu de creste al copilului , el va face 2 ani pe 5 septembrie 2025 . Acum sunt însărcinată urmează sa nasc începând cu 20 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea celui de al doilea copil lacatussanda lacatussanda Buna ziua am o prietena care a ramas insarcinata din nou in perioada de crestere a copilului, perioada ce se inchee in luna august dar ea la sfarsitul luni ... (vezi toată discuția)