avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună seara. As dori sa ma ajutați cu o problema. Am ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună seara. As dori sa ma ajutați cu o problema. Am pierdut ...

Bună seara. As dori sa ma ajutați cu o problema.
Am pierdut certificatul de naștere, am fost sa îmi elibereze duplicat doar ca problema este ca pe părinții mei se numesc Vas iar eu în certificat și în buletin sunt Vass. Cum pot regla urgent aceasta problema. Mentionez ca lucrez în Germania și am venit sa schimb buletinul.
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 11:25, 7 Mai 2025
Buna ziua, cereti indreptarea erorii. Nu este necesara prezenta dvs in tara daca imputerniciti un avocat in acest sens. Trebuie vazut de unde provine eroarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere pierdut,ce pot face pentru obtinerea unui nou pasaport in strainatate? hunktiger hunktiger Buna ziua,ma numesc Florin,locuiesc in Irlanda. Am planuit o calatorie in Spania de pe 9 Iulie pana pe 23 Iulie,insa pasaportul imi expira pe 25 Iulie. Se ... (vezi toată discuția)
Acte de identitate pierdute joanna12 joanna12 cum procedez daca mi am pierdut actele de identitate(certificat de nastere, buletin si pasaport )ma aflu in strainatate dar nu am rezidenta legala aici si ... (vezi toată discuția)
Duplicat certificat de nastere handsu handsu In ce conditii se poate solicita de la Starea civila o copie de pe Certificatul de nastere necesara la preschimbarea Cartii de identitate expirate ? Cum se ... (vezi toată discuția)