avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare apartament, 2 surori
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare apartament, 2 surori

Buna ziua.
Daca sunt 2 surori pe 1 apartament si una dintre ele vrea sa il vanda ce se intampla? Cealalta nu are nimic?

Mentionez ca cea care plateste facturile si intretinerea nu vrea sa il vanda.
Apartamentul este pe numele tatalui lor care este decedat.

Sora care vrea sa il vanda are deja apartament, ea doreste doar bani, cealalta sora ramanand fara casa.
Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Mai 2025
Zoone, utilizator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 11:21, 7 Mai 2025
Buna ziua, in primul rand trebuie dezbatuta succesiunea pentru ca ap sa fifureze pe numele fiicelor ca mostenitoare. Apoi daca se doreste va zarea, in lipsa acordului partilor, este necesar un proces de partaj in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschiderea succesiunii? iuli113 iuli113 am urmatorul caz:bunica decedata acum 2,5 ani,are o proprietate pe numele ei,sotul bunicii decedat acum cateva zile,cei proprietar in cf este bunica,cei 2 au ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am de discutat o succesiune, pentru un apartament ... moni22 moni22 Buna ziua, am de discutat o succesiune, pentru un apartament detinut de parinti, mama a decedat. Eu am trei surori si eu trebuie sa trimit o procura pentru a ... (vezi toată discuția)
Pe numele cui se întocmește documentația cadastrală? Alexandreevici Alexandreevici Pe numele cui se întocmește documentația cadastrală? O bunică, văduvă, fără copii a decedat și a lăsat un testament la două persoane ... (vezi toată discuția)