BUNA ZIUA! Am un salariat care are decizie medicala asupra capacitatii de munca in baza careia se poate pensiona pe caz de boala. De la Casa de Pensii i-au cerut sa faca o adresa daca vrea sa lucreze, el vrea sa lucreze cu 2 ore. Cum ar trebui sa arate adresa, exista formular? Ar trebui sa fac un nou contract cu 2 ore dupa primirea deciziei de pensionare?
grad III. Ar trebui sa fac act aditional la contract norma 2 ore, asa ar putea lucra, pana la data primirii deciziei de pnsionare. Decizia am primit-o ieri pe 6.05., pot face act aditional si modificarea cu 01.05, in programul de contabilitate nu pot face modificari la salar si norma decat la inceputul lunii
Nu are legatura declaratia cu pensia in acest caz..acea declaratie se da numai pentru cei care ies la limita de varsta.
Uitati modelul [ link extern ] /
actul aditional se face inainte de data producerii efectelor.
el vrea sa fac o adresa prin care sa anunt Casa de Pensii ca va lucra. Nu inteleg de ce au nevoie, sa fie siguri ca il tecem la jumate de norma? Nici eu nu stiu ce adresa sa fac
Pensie de boala
liliana666
Buna ziua.Am si eu o nelamurire...As vrea sa stiu daca esti salariat si te pensionezi de boala ,dupa ce ai fost incadrata in grad de handicap de comisia de ... (vezi toată discuția)