avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua. Cum as putea sa fac o reclamatie . Mi sa ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua. Cum as putea sa fac o reclamatie . Mi sa pus proprie ...

Bună ziua. Cum as putea sa fac o reclamatie . Mi sa pus proprie pe salar. Fara sa ma anunță cineva.
Buna ziua,

Se formuleaza contestatie la executare in termen de 15 zile de la momentul la care ati luat la cunostinta de proprire. Masura popririi nu se dispune cu aducerea la cunostinta a debitorului (cu notificarea/somarea debitorului).

Cu stima,
Av. Jasmine Oancea
Care este nemultumirea? Poprirea nu presupune somatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Popriri executorii raimond93 raimond93 buna ziua ! daca am o poprire pe cont si executorul nu mi-a trimis absolut nici un document acasa, ce se poate face si cum pot scapa de poprire ? (vezi toată discuția)
Poprire cont State Diana State Diana Buna ziua! Am avut un proiect sponsorizat UE, am luat 40.000€ de la stat, insa proiectul nu exista fizic. Dupa ceva vreme am avut o \"inspectie\" ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in 2019 am avut un credit la un ifn si anume ferratum,ulterior ... Madi1989 Madi1989 Buna ziua. In 2019 am avut un credit la un ifn si anume Ferratum,ulterior a venit perioada de pandemie,am amanat,bineinteles ca mi-au adaugat dobanzi pana la ... (vezi toată discuția)