avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire cont
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire cont

Buna ziua!

Am avut un proiect sponsorizat UE, am luat 40.000€ de la stat, insa proiectul nu exista fizic. Dupa ceva vreme am avut o "inspectie" neasteptata si a trebuit sa inapoiez intreaga suma. Nu am avut bani disponibili la momentul respecti, iar dupa ceva vreme, dupa vanzarea unui imobil, mi-am deschis un cont cu pe care sa-mi intre banii in urma vanatii imobilului, pe care, desigur, mi-au pus poprire cei de la anaf. Am platit datoria de la proiect, dar in continuare am poprire. Care poate fi cauza popririi?
Cel mai recent răspuns: State Diana , utilizator 14:12, 18 Noiembrie 2019
Buna ziua,

Luați legatura cu executorul judecătoresc și aduceți la cunoștința acestuia ca ați achitat suma, cu solicitarea de ridicare a popririi și de închidere a dosarului de executare.

Cel mai singur e sa introduceți contestație la executare, care se formulează in termen de 15 zile de la momentul la care ați luat la Cunoștința de reținerea și a altor sume decât cele datorate.

O zi buna.
Cu stima,
Av. Oancea J.

State Diana a scris:

Buna ziua!

Am avut un proiect sponsorizat UE, am luat 40.000€ de la stat, insa proiectul nu exista fizic. Dupa ceva vreme am avut o "inspectie" neasteptata si a trebuit sa inapoiez intreaga suma. Nu am avut bani disponibili la momentul respecti, iar dupa ceva vreme, dupa vanzarea unui imobil, mi-am deschis un cont cu pe care sa-mi intre banii in urma vanatii imobilului, pe care, desigur, mi-au pus poprire cei de la anaf. Am platit datoria de la proiect, dar in continuare am poprire. Care poate fi cauza popririi?

Va multumesc mult pentru raspuns! O zi buna va doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. cum as putea sa fac o reclamatie . mi sa pus proprie ... erikacseke erikacseke Bună ziua. Cum as putea sa fac o reclamatie . Mi sa pus proprie pe salar. Fara sa ma anunță cineva. (vezi toată discuția)
Buna ziua. in 2019 am avut un credit la un ifn si anume ferratum,ulterior ... Madi1989 Madi1989 Buna ziua. In 2019 am avut un credit la un ifn si anume Ferratum,ulterior a venit perioada de pandemie,am amanat,bineinteles ca mi-au adaugat dobanzi pana la ... (vezi toată discuția)
Este legal? ContSters22096 ContSters22096 unul dintre salariatii unui sc este debitor al unei banci. sc i-a virat angajatului un avans intr-un cont pentru efectuarea unei deplasari in interes de ... (vezi toată discuția)