avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită am inteles ca nu se poate pune poprire pe persoana ...
Discuție deschisă în Executare silită

am inteles ca nu se poate pune poprire pe persoana juridica daca ...

am inteles ca nu se poate pune poprire pe persoana juridica daca am datorii pe persoana fizica, dar cum imi pot scoate profitul de exemplu daca deschid un SRL si sunt freelancer in domeniul IT - cum pot scoate banii de pe SRL astfel incat sa nu mi se puna poprire?
Nu este chiar asa. Tineti seama ca se poate executa orice bun, inclusiv o firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe srl detalii- profit, dividende AndreeaM89 AndreeaM89 Buna ziua, am tot cautat informatii dar niciunde nu gasesc ceva mai detaliat. Doresc sa imi deschid un SRL , FARA angajati in domeniul IT ( jocuri pe ... (vezi toată discuția)
Executare silita pauldany pauldany Buna ziua.Am doua sentinte de executare silita pentru doua credite de nevoi personale fara garantii ssu ipoteci. Nu am nimic inca pe numele meu ce ar putea fi ... (vezi toată discuția)
Lucrez ca freelancer în domeniul it ux_ui ux_ui Bună ziua, Lucrez ca freelancer în domeniul IT pe platformele Upwork, Freelancer etc. De regulă, am clienți din țări străine, iar procesul fiscal ... (vezi toată discuția)