avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Doresc sa asigur medical un parinte, fara venituri, ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Doresc sa asigur medical un parinte, fara venituri, prin coasigurare.

Buna seara

Doresc sa asigur medical un parinte, fara venituri, prin coasigurare. Eu NU sunt angajat,obtin venituri din cedarea folosintei bunurilor,piata de capital si dividende,depasind plafonele pt CASS achit o suma foarte mare.

Pot depune documentele necesare la CNAS chiar daca nu am un angajator?

multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 7 Mai 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Venituri din mai multe surse Rdee Rdee Daca obtin venituri din dividende ce depasesc 24960 platesc CASS in valoare de 2496 lei/an dar mai obtin si venituri din chirii in valoare de 19740 deci as ... (vezi toată discuția)
Magazin online emma.dn97@yahoo.com emma.dn97@yahoo.com Buna ziua. Doresc sa îmi deschid un magazin online de haine, mai exact pe Facebook și Instagram. As vrea sa înființez și o firma pentru ca totul sa fie ... (vezi toată discuția)
Asigurarea de sanatate Mviorica Mviorica Revin cu o nelamurire.Am venit din cedarea folosintei bunurilor si nu am platit asigurarea medicala,asi dori sa stiu daca o platesc pana la 31 dec 2011 o sa ... (vezi toată discuția)