avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Administratorul se retrage din firma 95 %
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Administratorul se retrage din firma 95 %

În urma unui apel telefonic, contabilul firmei , mă anunță că fostul meu soț, si-a dat demisia din firma ( 95% ,iar eu 5%) și dacă doresc sa-i semnez bilanțul. Am refuzat, bineînțeles.
Cum se procedează mai ales că fostul soț, este capabil de multe....răzbunări ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:12, 8 Mai 2025
Trebuie numit un alt administrator ..el si-a dat demisia din functia de administrator , in rest a ramas asociat cu 95%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servicii de contabilitate refuzate unui co-administrator de srl genaru genaru Buna ziua, Sunt co-administrator al unui SRL cu 3 asociati (2 administratori-actionari si un al 3-lea asociat simplu). Am solicitat firmei de ... (vezi toată discuția)
Cum vand un bun comun (care este doar pe numele meu) dupa divort? sania77 sania77 Am divortat amiabil la notar, iar partajul sa facut verbal, margand la buna intelegere, insa fostul sot a incalcat termenii intelegerii (avem o soc com amandoi ... (vezi toată discuția)
Srl Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua. As vrea sa va intreb daca sint asociata(detin 50% din partile sociale) intr-un SRL si administrator(50%) as putea sa ies din firma in urma demisiei ... (vezi toată discuția)