avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua! Mama sta în București sector 1, are ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua! Mama sta în București sector 1, are locul de parcare ...

Bună ziua!
Mama ,sta în București sector 1,are locul de parcare plătit de peste 10 ani(reînnoire anual contract) .Anul acesta a plătit normal,chitanta etc.acum cv luni . aAstăzi a venit un băiat din aceiași scara cu ea sa i spună sa elibereze locul de parcare ca el a plătit pentru el ca este locul lui!
Mama i a arătat chitanță ca este plătit acel loc deci al ei ,acesta sustine ca i s a spus ca locul este liber ca nu s a făcut cerere pt acel loc și ca el a făcut cerere.
Întrebarea este:cum pot doi locatari sa fie pe același loc,cum ea dacă a plătit sa i se i a locul sa se spună ca este liber?Ce se poate face?
Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:29, 10 Mai 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va duceți la primărie și vedeți unde e greșeală, doar atât se poate face. Urmăriți, conform regulamentului privind parcările, cine nu a respectat procedura. Dacă mama dvs. a respectat întocmai procedura, cereți primăriei să anuleze cererea vecinului. Să se descurce acesta cu functionarul ce a greșit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare pe domeniul public/cerere pentru parcari acoperite szabyku szabyku Buna ziua. De curand mi-am achizitionat o masina si am probleme atat cu vecinii de scara cat si cu cei de bloc, in legatura cu parcarea in fata ... (vezi toată discuția)
Atribuire loc de parcare lauraoradea lauraoradea buna ziua! locuiesc in Oradea si in zona de domiciliu avem posibilitatea sa avem parcare de domiciliu. Trebuie achitata o taxa stabilita de consiliul local in ... (vezi toată discuția)
Problema loc parcare Catalin L Catalin L Buna ziua, Am o problema cu un loc de parcare si as vrea sa va cer parerea: de curand am aflat la modul \\"dureros\\" ca locul pe care parcam si pe care il ... (vezi toată discuția)