avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Dacă angajatul nu are copilul în ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Dacă angajatul nu are copilul în întreținere, chiar ...

Buna ziua!Dacă angajatul nu are copilul în întreținere, chiar dacă este părinte biologic, el fiind divortat, mai are dreptul sa primeasca card cadou de 1 iunie din partea angajatorului?
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 20:54, 15 Mai 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, mai are acest dreptuc, intrucat legea nu prevede ca parintii sa fie casatoriti sau nu.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ambii parinti au obligatia prin lege sa intretina copilul, chiar daca sunt divortati sau necasatoriti.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Divorțul nu înseamnă că angajatul pierde un drept dobândit prin lege doar ptr că angajatorul dorește să diminueze cheltuielile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! as avea rugamintea de a ma lamuri asupra urmatorului ... Tudor2008 Tudor2008 Buna seara! As avea rugamintea de a ma lamuri asupra urmatorului aspect privind obtinerea bursei sociale pt minorul meu, in baza Legii familiei monoparentale ... (vezi toată discuția)
Drepturile și obligațiile părinților separați în fapt MihaiAle MihaiAle Buna seara, suntem casatoriti din 2023 cununia civila,avem o fetita. Problema este ca in prezent nu ne mai intelegem deloc, locuim separat si certurile nu mai ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata! am nevoie sa ma ajutati in privinta unor lucruri ... Ionut2980 Ionut2980 Buna dimineata! Am nevoie sa ma ajutati in privinta unor lucruri pe care nu le cunosc destul de clar. Sunt singurul copil la parinti iar parintii au dobandit ... (vezi toată discuția)