avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Am cumparat un Renault Arkana, motor 1.6MPi ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Am cumparat un Renault Arkana, motor 1.6MPi 114cp ...

Buna ziua! Am cumparat un Renault Arkana, motor 1.6MPi 114cp (Motor ce exista pe Duster 2019). Masina a fost adusa din Cehia, dar produsa pentru Rusia. In tara la noi cei de la RAR spun ca nu pot decoda codul de euro si mi-o dau Euro 0(Euro necunoscut). Ce pot face in privinta asta ? In cartea de Cehia e trecuta euro 6. Ce fac in aceasta privinta? Sunt debusolat si am dat si vreo 13.000euro pe ea.
Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 21:48, 8 Mai 2025
Mergeți la orice reprezentantă Renault din România. Masina o să fie pusă pe tester si va indica informații la care nu aveți acces
Ultima modificare: Joi, 8 Mai 2025
SunnyXxxX, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de mediu - imposibila uninvited66 uninvited66 Salut, Un prieten a venit in tara acum 1 an si 6 luni. A adus cu el o masina, un SAAB, din suedia, cu acte pe numele lui, primit acolo cadou. Nu a reusit sa ... (vezi toată discuția)
Buna seara,in urma cu o luna am cumpărat o mașina de la un ... bocanceag@gmail.com bocanceag@gmail.com Buna seara,in urma cu o luna am cumpărat o mașina de la un dealer auto,dupa 1 luna de zile mașina s-a defectat,de vina ar fi motorul, piston topit,bucati ... (vezi toată discuția)
Drepturile cumparatorului - tir cumparat din germania mariadobrin mariadobrin Am cumparat un Cap Tractor(Tir)de la BTS DAF Germania,Dortmund din reprezentata.Tirul este unul rulat nu are garantie si are 400000 de km!dupa 7000 de km tirul ... (vezi toată discuția)