avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua şi Hristos a înviat! Am beneficiat de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua şi Hristos a înviat! Am beneficiat de concediu de ...

Bună ziua şi Hristos a înviat!
Am beneficiat de concediu de studiu pentru lucrarea de doctorat! Acest concediu s-a suprapus cu concediu de odihnă.Mă interesează dacă mai am dreptul la plata concediul de odihnă,deoarece nu mai lucrez la aceeaşi şcoală.
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:07, 9 Mai 2025
Cum s-a suprapus ? Ati avut doua concedii in acelasi timp ?
Nu, nu am avut în acelaşi timp.Mă interesează ,dacă am avut concediu de studiu plătit din 30 aprilie pãnă pe 31 august ,mai pot beneficia de plata pentru concediu de odihnă,pe care nul-am mai avut.

Cornel Vasile a scris:

Cum s-a suprapus ? Ati avut doua concedii in acelasi timp ?

Da, nu are legatura una cu alta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna in invatamant mihaelastefan mihaelastefan Buna ziua. Lucrez in invatamant , si ma confrunt cu urmatoarea situatie: la 1 oct 2012, am ramas in concediu prenatal, pe 3 ian 2013, am dat nastrere unui ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna Silviagabriela.ghioca@yahoo.com Silviagabriela.ghioca@yahoo.com Buna ziua! Va rog mult, daca se poate, sa ma lamuriti in legatura cu un aspect. Sunt profesor titular. Am revenit in activitate la 1 iulie 2019 din ccc. Din ... (vezi toată discuția)
Plata concediului de odihna neefectuat mary8040 mary8040 Sunt in concediu crestere copil din 1 februarie 2010.Nu am putut efectua concediul de odihna pana la data de 31 august 2010 si ca urmare am facut cerere pentru ... (vezi toată discuția)