BUNA ZIUA.
De doua luni de zile o femeie sta chiar la intrarea in blocul unde locuiesc si pandeste ceva /pe cineva de la ora 8-12, cu mentiunea ca NU este locatara a blocului . La inceput am crezut ca asteapata pe cineva pana am constata toti din bloc ca de fapt ea pandeste ceva /cineva din blocul nostru sau din blocurile vecine . Cand am inceput sa o luam la intrebari ce cauta si pe cine tot pandeste in fiecare zi ne ameninta pe toti (este foarte vilolenta verbal) ca nu este treaba nostra ce face acolo. A iinceput sa ma ameninte chiar ca sunt filmata daca ma iau de ea si sa merg la politie. Intrebarea mea este ce pot sa fac si daca intrarea in bloc este spatiu public sau privat. A inceput sa ne fie frica nestiind cine este si ce /cine urmareste .
adriandimitriu
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Spațiile din jurul blocurilor vechi sunt publice. Condominiile noi ar putea avea spații private împrejur. Dar puteți și dvs s-o filmați pe împricinată. Eventual sesizați poliția locală
Curatenie bloc
Mozart2020
Buna ziua,
Am revenit cu domiciliul in blocul unde sunt proprietar. Una dintre problemele cele mai mari este curatenia care lasa de dorit in spatiile comune ... (vezi toată discuția)