avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Am o nelămurire legată de vecinătăți: ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Am o nelămurire legată de vecinătăți: am construit ...

Bună ziua. Am o nelămurire legată de vecinătăți: am construit un garaj în 1994 lângă gardul vecinei de atunci ,cu acordul ei verbal. Vecina actuală-fiica vecinei acum decedate,cu care am făcut acel acord verbal- refuză să ne înțelegem frumos și să pună scoc la acoperișul unei construcții pe care o are în acea zonă, cerând acordul scris pentru garaj. Aceasta este înregistrat în baza de date de la primărie și plătim impozit și după garaj. Cum putem rezolva această problemă? Mulțumesc mult pentru orice răspuns.
Ultima modificare: Vineri, 9 Mai 2025
Bacila Doinita Veronica, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:30, 9 Mai 2025
Dacă nu aveți un acord, va trebui să vă judecați . De regulă cel care este mai nemulțumit acționează. Mie mi se pare că cele două evenimente nu au legătură, dar fiecare gândește cum vrea
adriandimitriu, utilizator

adriandimitriu a scris:

Dacă nu aveți un acord, va trebui să vă judecați . De regulă cel care este mai nemulțumit acționează. Mie mi se pare că cele două evenimente nu au legătură, dar fiecare gândește cum vrea

Nu am menționat faptul că apa de ploaie de la acoperișul cotețelor-construcția vecinei vine toată la noi în curte,iar noi nu depășim cu nimic limita proprietății noastre.
Bacila Doinita Veronica, utilizator
Mi-am dat seama de asta cand am citit "scoc". asta nu schimba cu nimic situatia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie terasa de vara a unui restaurant intre case dana_30 dana_30 Buna ziua vreau sa ma lamuriti si pe mine . Locuiesc la tara si langa mine sa facut un restaurant iar acum de curand a inceput sa construiasca o terasa de ... (vezi toată discuția)
Am construit garaj, sopron si solar (folie). cum sa intru in legalitate? Cornel_imi_zice Cornel_imi_zice Subiect: Am construit garaj, sopron si solar (folie). Cum sa intru in legalitate? Buna ziua, Am un teren proprietate, in mediu rural. Am construit, fara a ... (vezi toată discuția)
Am construit garaj, sopron si solar (folie). cum sa intru in legalitate? Cornel_imi_zice Cornel_imi_zice Buna ziua, Am un teren proprietate, in mediu rural. Am construit, fara a obtine autorizatie: - un garaj (placa beton, suprastrustura din lemn, invelit cu ... (vezi toată discuția)