Bună ziua. Am o nelămurire legată de vecinătăți: am construit un garaj în 1994 lângă gardul vecinei de atunci ,cu acordul ei verbal. Vecina actuală-fiica vecinei acum decedate,cu care am făcut acel acord verbal- refuză să ne înțelegem frumos și să pună scoc la acoperișul unei construcții pe care o are în acea zonă, cerând acordul scris pentru garaj. Aceasta este înregistrat în baza de date de la primărie și plătim impozit și după garaj. Cum putem rezolva această problemă? Mulțumesc mult pentru orice răspuns.
Dacă nu aveți un acord, va trebui să vă judecați . De regulă cel care este mai nemulțumit acționează. Mie mi se pare că cele două evenimente nu au legătură, dar fiecare gândește cum vrea
Dacă nu aveți un acord, va trebui să vă judecați . De regulă cel care este mai nemulțumit acționează. Mie mi se pare că cele două evenimente nu au legătură, dar fiecare gândește cum vrea
Nu am menționat faptul că apa de ploaie de la acoperișul cotețelor-construcția vecinei vine toată la noi în curte,iar noi nu depășim cu nimic limita proprietății noastre.