avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Mama are un teren de vanzare cu oferta ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Mama are un teren de vanzare cu oferta depusa la primărie ...

Buna ziua. Mama are un teren de vanzare cu oferta depusa la primărie Eu(fiica) am procura sa reprezint vanzarea/cumpărarea. Dacă se întamplă sa decedeze,eu pot continua tranzacția de vanzare? Sau trebuie succesiune / alte documente? Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri.
Ultima modificare: Vineri, 9 Mai 2025
Fdl1969, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 10:33, 9 Mai 2025
Succesiune neapărat, fiindcă după deces și până la rezolvarea succesiunii terenul nu are stăpân
Iar după decesul mamei, procura dvs nu mai este valabilă
Ultima modificare: Vineri, 9 Mai 2025
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, revin la d-voastra cu urmatoarea speta. tocmai am ... ionica3727 ionica3727 Buna ziua, revin la d-voastra cu urmatoarea speta. Tocmai am fost imputernicita prin procura notariala sa pot semna actul de vanzare cumparare, pt un teren ... (vezi toată discuția)
Contestatie act vanzare cumparare elena13 elena13 Buna ziua. Se poate contesta un act de vanzare -cumparare a unui teren? Tatal meu a vandut fratelui meu un teren intravilan chiar inainte de a deceda. La ... (vezi toată discuția)
Teren lasat mostenire dupa ce a fost vandut Misha4870 Misha4870 Buna ziua, Sora mea si cu mine, avem urmatoarea situatie legata de o mostenire. Bunicul nostru din partea mamei le-a vandut parintilor nostri (mamei si ... (vezi toată discuția)