avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua! Aș dorii să strămutarea unui dosar ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua! Aș dorii să strămutarea unui dosar penal în care ...

Bună ziua! Aș dorii să strămutarea unui dosar penal în care este vorba despre un “furt” din România în Italia unde am la momentul actual mutația ! Se poate face ? Menționez ca eu în țară nu mai am mutație! Am toate actele în Italia !
Ultima modificare: Vineri, 9 Mai 2025
Nicoletta., utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:47, 11 Mai 2025
Buna seara! Nu se poate, avand in vedere ca presupusa fapta a fost comisa pe teritoriul Romaniei.
Ultima modificare: Vineri, 9 Mai 2025
CCbb, utilizator
Buna seara! Nu se poate, avand in vedere ca presupusa fapta a fost comisa pe teritoriul Romaniei.
Nu se poate face stramutarea în Italia.

București 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Competenta instantelor romane - fapta savarsita in austria nnek nnek Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: Am comis o infractiune pe teritoriul Austriei, acum vreo jumate de an. Cand m au prins acolo, am ... (vezi toată discuția)
Ancheta penala in italia Florentina_A Florentina_A Mama unui minor in varsta de 6 ani, cu domiciliul in Romania, este acuzata de rele tratamente aplicate minorului in Italia, care este tara de resedinta a ... (vezi toată discuția)
Munca la gri jitea jitea Buna seara dragi colegi sunt intr.o situatie extrem de dificila avand in vedere ca nu pot dormi de doua luni din cauza stresului cauzat la munca . Sa inceapa ... (vezi toată discuția)