avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am o executare silită în derulare, iar executorul a ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am o executare silită în derulare, iar executorul a trimis ...

Bună ziua!am o întrebare?am o executare silită în derulare,iar executorul a trimis înființare proprie la firma la care lucrez,in care linse pune in vedere sa îmi indisponibilizeze toată suma,sub interdicția de a mi se mai vira vreun ban până atunci !este legal cea ce cere executorul?știu că există un cuantum de proprire și mi se pare aberant cea ce se cere! menționez că am primesc și diurna externa care la fel nu depășește cuantumul de 87,5e!va rog să mă ajutați cum ar trebui sa fac? mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 05:55, 10 Mai 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poprirea nu poate depăși 1/3 din salar, iar dacă aveți mai multe popriri pe cont, totalul lor nu poate depăși 1/2 din salar. Diurna nu poate fi poprita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de întreținere minor Blueionyka Blueionyka Va rog sa ma ajutați cu o informație. Divorțul s-a pronunțat in mai 2017 si fostul meu soț a fost obligat la plata unei pensii de întreținere pt ... (vezi toată discuția)
Desființarea popririi din inițiativa terțului poprit? Lazlow Lazlow Societatea noastră are calitatea de terț poprit în cadrul unui dosar de executare. Conform dispoziției de poprire, [b]avem obligația de a indisponibiliza ... (vezi toată discuția)
Poprire diurna adi-boca adi-boca urmeaza sa plec in strainatate si am fost pus sa-mi fac cont in banca pentru diurna in euro. Am poprire pe salar 1/3 din venitul lunar care mi se retie la ... (vezi toată discuția)