avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Salut, recent am jucat la un cazino online unde am ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Salut, recent am jucat la un cazino online unde am facut ...

Salut, recent am jucat la un cazino online MAXBet unde am facut o depunere de pe un alt card decat al meu. Iar acum ei vor sa imi anuleze castigul de 6000lei pentru asta. Imi pot face imputernicire pe contul bancar al prietenului cu al carui card am facut depunerea si sa pot totusi scoate banii? Mulțumesc, astept orice sfat
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 19:58, 10 Mai 2025
Nu puteti scoate banii de pe un cont care are alt titular.
Regulile bancare sunt foarte stricte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot scapa de un cont online de pariuri? LAURA Vali LAURA Vali Buna ziua. Acum ceva timp soțul meu a folosit cardul meu pentru niște pariuri online,fără știrea mea. ULTERIOR m-a asigurat că si-a închis toate ... (vezi toată discuția)
Banca a dat numărul meu de cont altei persoane! Alt prof. Alt prof. Bună ziua! Am următoarea problemă: copilul meu, cu cartea mea de identitate, a cerut și obținut un extras de cont. Cu acel extras și, probabil, ceva date ... (vezi toată discuția)
Acum aproximativ o luna am câștigat un jackpot de 1,808,000 ... lexa0109 lexa0109 Acum aproximativ o luna am câștigat un jackpot de 1,808,000 de lei pe VladCazino. Acest Cazino mi-a cerut o verificare la doua carduri pe care le-am folosit ... (vezi toată discuția)